Gratis workshop i crowdfunding

BetterNow arrangerer gratis workshops i crowdfunding over hele landet. Tilmeldingen er åben, find din workshop herunder.

Skriv dig op til den nye platform

Vi skriver til dig så snart vi  Danmarks nye crowdfunding platform åbner.
Tak, du vil få en email, når vi åbner for tilmeldingen til workshops
Fejl, noget gik galt, prøv igen.

Som en del af lanceringen af hele Danmarks nye crowdfunding platform arranger BetterNow workshops i Crowdfunding.

De er målrettet frivillige i det danske foreningsliv, og formålet er at klæde dig på til at kunne lave en succesfuld crowdfunding kampagne, uden nogen forudgående kendskab til dette.

Workshops'ne er åbne for alle, uanset om du har tænkt dig at bruge BetterNow Crowdfunding platform (læs mere om denne nedenunder) eller en hvilken som helst anden platform.

Du kan tilmelde dig workshops herunder (perioden er 14/3 til 24/3, workshops fjernes efter afholdelse fra listen nedenunder)

Din vært

Med mere end mere end 25 års erfaring med fundraising, kommunikation og ledelse i frivillige organisationer kommer til Stig Fog til at giver dig en grundig og letforståelig introduktion til Crowdfunding.

Stig har været en særdeles aktiv profil i det danske foreningsliv, både som bestyrelsesmedlem, atlet og FDF'er.

Kombineret med indsamlings arbejde med over 100 forskellige humanitære-, sygdomsbekæmpende- og internationale hjælpeorganisationer giver det dig en særdeles kompetent vært for disse workshops.

Læs mere om Stig her.

BetterNow Crowdfunding

BetterNow modtog et tilskud på lige over 1 mio fra ‘Crowdfunding Puljen’ under Erhvervsstyrelsen som har til mål at fremme crowdfunding i Danmark.

Med disse midler har vi bygget en ny platform målrettet det danske foreningsliv. Vi kommer til lancere med partnerskaber blandt flere store danske sportsforbund, hvilket gør det lettere for foreninger at komme hurtigt og let igang.

Udover betalingsgebyrerne forbundet med donationer, så bliver platformen gratis for alle. BetterNow tager intet % gebyr af donationer, men håber at bidragyderne også vil give et lille frivilligt bidrag til driften af platformen.

BetterNow crowdfunding er en ren donationsbaseret platform. Som kampagne opretter kan man altså ikke give modydelser for en donation.

Hvorfor Crowdfunding?

Crowdfunding hjælper til når gode intentioner og projekter mangler finansiering. Fonde støtter ikke alt, og der er flere gode projekter end fondsbevillinger.

At starte en crowdfunding kampagne kræver ikke at du er god til  fondsansøgning, men benarbejde og et engageret lokalmiljø. 

Crowdfunding kan f.eks. hjælpe med støtte til inventar, klubhuse, faciliteter, teater, legepladser, bådebroer, træplantning, forskningsprojektere, opkøb af jord til natur, hjælp til udsatte, ulandsbistand, oplysningsarbejde, advokatomkostninger for principelle domssager, gallerier, udstillinger, tilbygninger, hjælp til udsatte grupperinger, og du kan sikkert kommer på meget, meget andet.